Vill du vara funktionär på Hexis? Ansök här!

League of Legends

Lol

League of Legends

5v5 turnering i League of Legends.
Turneringen kommer spela på EU West. Om båda lag kommer överens om vilken server som ska spelas på kan matchen spelas på vilken server som helst.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna i våra turneringar och de är därför framtagna för att skapa en trygg atmosfär. Olämpligt beteende bestraffas omedelbart genom diskvalificering och i värsta fall blir man utkastad.
Anmälan sker på plats.

Priser

1:a 6400 rp + Triumphant Ryze /person
2:a 4800 rp/person
3:e 3200 rp/person
4:e 1800 rp/person
5:e-8:e 800 rp/person

5v5

League of Legends

Riot

Regler

Generella regler

Hexis arbetar mot att skapa en välkomnande atmosfär där alla kan känna sig säkra, oavsett vilket kön, härkomst, läggning, religion eller ålder man har. Våra regler är till stor del influerat av detta
1.Spelare får inte använda nicknames, lagnamn, skins eller annat som kan kränka.
2.Det ska finnas en god attityd mot varandra, både utanför spelet och in game.
3.Det råder nolltolerans mot allt hotfulla eller våldsamma ageranden.
4.Administratörer får alltid, när som helst i en match, be om att få observera matchen in-game, denna förfrågan kan inte nekas.
5.Screenshot efter varje match för att bevisa resultat
6.15 minuter efter att bracket skapats måste varje kontakt mellan lagen upprättats. Det lag som efter 15 minuter inte är redo för att spela, diskvalificeras
7.Streaming uppmuntras, men kom ihåg att ha minst 3 minuter delay
8.Laget är ansvarigt för att resultat som rapporteras är korrekt.

Spelspecifika regler

1.5 personer i varje lag. Varje match spelas egen hand, med andra ord: de rapporterar själva in resultat till crew.
2.Varje match är en bo1 (best of 1) förutom semifinalerna och finalen som är bo3 (best of 3).
3.Formatet på turneringen är double elimination eftersom vi vill att alla ska kunna vara med samt blir det roligare om man möter ett bra lag i början och förlorar.
4.Övre lag i bracket väljer sida, i bo3 byter man sida den andra matchen, och ev. tredje match lottas sidan
5.Efter varje avslutad match så ska en printscreen tas för att kunna bevisa vinst vid konflikt.
6.Laget är ansvarigt för att resultat som rapporteras är korrekt.

Reservation för ändringar

Hexis reserverar sig rätten att bedöma situationer som inte täcks av regelverket på plats utefter bästa möjliga förmåga,
och även att förtydliga, ändra eller ta bort regler när situationen kräver det.

Reglerna är till viss del lånade från keita

Aktiviteter

Aktivitetsområde

Vill du testa på e-sport, gå in i en VR-värld eller kanske bada i ett bollhav? Då är Hexis helt fria aktivitetsområde något för dig! Inträdet till aktivitetsområdet är alltså helt gratis, även för de som inte har biljett till LANet. Området är till för att ge alla möjligheten att testa på saker man kanske inte kan göra hemma så som Virtual Reality men också för att alla ska kunna ta del av den härliga LAN-känslan.

Artemis

Artemis är en intensiv rymdskeppssimulator där du och dina vänner tillsammans kontrollerar ett fullfjädrat skepp i den stora rymden. Någon håller koll på sköldarna, någon annan kanonerna, en tredje sitter med styrspakarna. Spelet handlar om att kunna sammarbeta och kommunicera(skrika). läs mer om Artemis här

Paint tävling

Visa dina kreativa skills i en tävling där allt är tillåtet, bara det utförs i programmet MS Paint. Priset är en magnifik Bob Ross t-shirt. Borsta av penseln och börja skapa lyckliga små misstag. Mer info om tävlingen kommer ni få på evenemanget.

Achtung, die Kurve!

Visa dina kreativa skills i en tävling där allt är tillåtet, bara det utförs i programmet MS Paint. Priset är en magnifik Bob Ross t-shirt. Borsta av penseln och börja skapa lyckliga små misstag. Mer info om tävlingen kommer ni få på evenemanget.

Huvudsponsor


Samarbeten