Vill du vara funktionär på Hexis? Ansök här!

Hearthstone

Pwt59sp

Hearthstone

1v1 turnering i Hearthstone
Vi vill att alla ska känna sig välkomna i våra turneringar och de är därför framtagna för att skapa en trygg atmosfär. Olämpligt beteende bestraffas omedelbart genom diskvalificering och i värsta fall blir man utkastad.
Anmälan sker på plats.

Priser

1:a 500 kr + World of Warcraft The official cookbook
2:a 300 kr + World of Warcraft chronicles
3:e 200 kr + Warcraftfilmen DVD

1v1

Hearthstone

Blizzard

Regler

Viktigt

Alla spelare måste ange länkar till bilder på deras decks de ska spela med till formuläret som är länkat längst upp i informationen.

Tips är att använda programmet Gyazo eller ShareX för att länka till era decks. Det går snabbt och programmen är användbara till annat också!
Alternativt kan vanliga printscreens laddas upp genom exempelvis Imgur.

Allmänt

1.Varje spelare spelar 4 klasser.
2.De som är auktoriserade av Hexis att administrera turneringen baserad på dess regler och förordningar kallas en “admin”, eller “administratör”.
3.Varje person som är tillåten att delta i en turnering som täcks av det följande regeldokumentet kommer att hänvisas till som en “deltagare”, eller “spelare”. Behandlas en grupp spelare hänvisas dessa till som “ett lag”.
4.Officiella regelbeslut, likväl beslut från någon av administratörerna, oavsett plats där informationen delgavs - gäller över de följande reglerna. Detta då administratörerna strävar efter att göra turneringen så rättvis som möjligt.
5.All kommunikation med administratörerna sker på engelska eller svenska.
6.Skärmdumpar av alla vinster/något man måste bevisa, måste tas. Annars kan administrationen inte verifiera påståenden i en eventuell tvist.
7.Alla matcher, om inte annat specificerat, måste spelas inom 15 minuter av att spelarna parats ihop på bracketen.
8.Om båda spelarna har något tidsförhinder, eller vill ta en paus så måste administrationen rådfrågas innan beslut tas. Annars riskerar spelarna diskvalifikation.
9.Administratörer får alltid, när som helst i en match, be om att få observera matchen in-game, denna förfrågan kan inte nekas.
10.Det är alltid den individuella spelarens eget ansvar att ha en stabil internetuppkoppling under turneringens förlopp.
11.Att inte kunna ha återkopplat till sin match inom 10 minuter gör att game-förlusten övergår till en match-förlust.
12.Att streama sitt eget perspektiv under qualifiers är helt okej, men Hexis rekommenderar en fördröjning av minst 10 minuter.
13.Användandet av tredje-partsmjukvara är helt förbjudet, och kommer att ses som ett turneringsmässigt övertag. Detta inkluderar Hearthstone Deck Tracker och dylik mjukvara, då det finns en automationsprocess.
14.Om en spelare misstänker att sin motståndare lagt in ett kort som inte finns i deras decklist de skickade in så kan de fråga en admin i IRC om kortet finns med i deras decklist. Det krävs då en printscreen på att motståndaren använt just det kortet. Om motståndaren har lagt in kortet i efterhand så diskas den från turneringen.
15.Om en spelare glömt skicka in decklists, eller skickat in fel decklists, diskas spelaren när detta upptäcks.

Format

Alla matcher körs med Hearthstones "Standard"-format.
En match mellan två spelare är bäst av 5. Första spelaren som når tre vunna games, vinner matchen och går vidare på bracketen.
Alla matcher spelas enligt conquest-formatets regler, med 4 decks och 1 ban.
Bracket-typen är single elimination
Vid början av varje match måste varje spelare ha presenterat sina fyra klasser till motståndaren innan matchen kan börja.
Detta görs enligt schemat: A-B-B-A-A-B-A-B.
Ex:

Spelare 1: Druid!
Spelare 2: Mage, Druid
Spelare 1: Warrior, Rogue
Spelare 2: Shaman
Spelare 1: Priest
Spelare 2: Priest

Spelaren som valde klass först, bannar sist.
Ex:

Spelare 2: Jag bannar din Priest!
Spelare 1: Jag bannar din Shaman!

Om en spelare väljer ett deck som spelaren redan har vunnit med eller som inte är tidigare presenterade, så kommer den rundan att räknas som en förlust och motståndarlaget får en vinst för den rundan. Detta gäller under förutsättningen att spelaren som valde klassen får fördel av situationen. Matchen fortsätter.
Om en av spelarna disconnectar från matchen p.g.a. tekniska problem så kommer följande regel att användas: Lethal på bordet räknas som en vinst till spelaren med 100% lethal. Annars blir det en förlust till spelaren som blev disconnectad.
Spelare måste behandla administratörer och med-/motspelare med respekt. Förolämpningar, fusk, eller annat diskriminerande beteende kommer inte att tolereras, och kommer att kräva en reaktion från administrationen.

Aktiviteter

Aktivitetsområde

Vill du testa på e-sport, gå in i en VR-värld eller kanske bada i ett bollhav? Då är Hexis helt fria aktivitetsområde något för dig! Inträdet till aktivitetsområdet är alltså helt gratis, även för de som inte har biljett till LANet. Området är till för att ge alla möjligheten att testa på saker man kanske inte kan göra hemma så som Virtual Reality men också för att alla ska kunna ta del av den härliga LAN-känslan.

Artemis

Artemis är en intensiv rymdskeppssimulator där du och dina vänner tillsammans kontrollerar ett fullfjädrat skepp i den stora rymden. Någon håller koll på sköldarna, någon annan kanonerna, en tredje sitter med styrspakarna. Spelet handlar om att kunna sammarbeta och kommunicera(skrika). läs mer om Artemis här

Paint tävling

Visa dina kreativa skills i en tävling där allt är tillåtet, bara det utförs i programmet MS Paint. Priset är en magnifik Bob Ross t-shirt. Borsta av penseln och börja skapa lyckliga små misstag. Mer info om tävlingen kommer ni få på evenemanget.

Achtung, die Kurve!

Visa dina kreativa skills i en tävling där allt är tillåtet, bara det utförs i programmet MS Paint. Priset är en magnifik Bob Ross t-shirt. Borsta av penseln och börja skapa lyckliga små misstag. Mer info om tävlingen kommer ni få på evenemanget.

Huvudsponsor


Samarbeten